kosova.info
Dialogu i bllokuar qe 7 muaj - Kosova Info
Javën tjetër bëhet një vit prejse ka nisur zyrtarisht faza përmbyllëse e dialogut Kosovë – Serbi, porse palët nuk janë takuar qe 7 muaj. Gjatë javës që vjen bëhet një vit i plotë prejse ka nisur zyrtarisht faza përmbyllëse e dialogut Kosovë – Serbi. Por pavarësisht kësaj pala kosovare dhe ajo serbe nuk janë takuar …