kosova.info
Dhunohet një femër në Klinë nga disa persona - Kosova Info
Një person ka informuar në polici se një femër nën kërcënim dhe pa dëshirën e saj kishte kryer marrëdhënie seksuale me të dyshuarit. Me vendim të prokurorit i dyshuari është arrestuar dhe dërguar në mbajtje. Rasti ka ndodhur në Klinë, mëngjesin e djeshëm.