kosova.info
Dështim i madh i Jakup Krasniqit, ja sa vota i fiton partia e tij në Drenas - Kosova Info
Në vitin 2013, Fatmir Limaj dhe Jakup Krasniqi vendosin të ndahen nga Partia e Demokratike e Kosovës, pas pakënaqësive ndaj kryetarit të atëhershëm të PDK-së, Hashim Thaçit. Pas disa përgjimeve telefonike ku Thaçi ofendonte Limajn e Krasniqin, këta të fundit vendosin të krijonin iniciativa qytetare ne Malishevë e Drenas. Në Malishevë, PDK e humbi pushtetin, …