kosova.info
Bytyqi përuroi Sallën e sporteve në shkollën “Ramë Bllaca” në Bllacë të Suharekës - Kosova Info
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, mori pjesë në përurimin e Sallës së sporteve në shkollën fillore “Ramë Bllaca”, në Bllacë të Suharekës. Ministri Bytyqi me këtë rast theksoi se, kjo sallë ia shton vlerën kësaj shkolle e cila mbanë emrin e një veprimtari të shquar siç është Ramë Bllaca, por edhe është …