kosova.info
Bieber: Perspektivat e reja varen nga krijimi i koalicioneve në Kosovë - Kosova Info
Eksperti i Ballkanit, Florian Bieber, mbi zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë, shanset e dialogut me një qeveri të re të Kosovës dhe shenjat se BE do të emërojë një dërguar të posaçëm për dialogun Kosovë-Serbi në të ardhmen. Deutsche Welle: Më 6 tetor Kosova voton për parlamentin e ri. Si mendoni, do ta nxjerrin këto …