kosova.info
Bashkimi Evropian merr në pyetje Facebookun për kriptovalutën Libra - Kosova Info
Dega ekzekutive e Bashkimit Evropian i ka dërguar një dokument me një sërë pyetjesh Facebook dhe Libra Association, duke kërkuar sqarime në lidhje me monedhën e tyre dixhitale të quajtur Libra, të cilën rrjeti social ka vendosur ka sjellë si risi, për lehtësimin e kryerjes së transaksioneve monetare, vetëm duke pasur një llogari në Facebook. …