kosova.info
Bankat fitojnë rreth 90 milionë euro - Kosova Info
Industria bankare vlerësohet të jetë sektori më fitimprurës në Kosovë. Dhjetë bankat komerciale që operojnë në treg, tetë nga to më kapital të huaj dhe sipas ekspertëve për çështje financiare, kanë gjetur treg të përshtatshëm duke mbajtur nivel të lartë të fitimit. Sipas të dhënave të Bankës Qendrore të Republikës se Kosovës vlera e fitimit …