kosova.info
Ambasada amerikane: Mohimi i krimeve të luftës ofendon kujtimin për viktimat - Kosova Info
Ambasada e Amerikës në Kosovë ka thënë se mohimi i mizorive të luftës në Kosovë ofendon kujtimet për viktimat dhe minon përparimin në ndërtimin e një shteti demokratik dhe shumetnik. Në një reagim, kjo ambasadë ka kërkuar nga udhëheqësit e Kosovës nga të gjitha bashkësitë që të përmbahen nga retorika të tilla. “Përkushtimi ndaj të …