kosova.info
7 mite rreth seksit që nuk janë të vërteta – dhe jo, madhësia nuk ka rëndësi - Kosova Info
Nëse duam të kemi një jetë të mirë seksuale, duhet të heqim qafe disa mite të vjetar rreth tij”. Kështu shprehet ekspertja e seksit, Alix Fox. Ja 7 mite të pavërtetë rreth seksit që bëni mirë t’i harroni 1. Burrat mendojnë rreth seksit çdo 7 sekonda Sipas disa studimeve, mendohet se burrat mendojnë për seksin …