kosova.info
Thaçi: ShBA-së është duke i humbur durimi - Kosova Info
Hapja e debatit, në gusht të vitit të kaluar për korrigjimin/ndryshimin/shkëmbimin e territorit mes Kosovës dhe Serbisë bëri që në fjalorin e ditës të rikthehet togfjalëshi “kutia e Pandorës”. Për deklarimet e tij, të cilit rikthyen në debatin e ditës “kutinë e Pandorës”, në një intervistë për Televizionin Shqiptar, ka folur njeriu që 20 vjet …