kabarsekolah.id
Kelénténg Sam Po Kong
Wangunan ieu katelahna Kelénténg Sam Po Kong. Tempat ieu ayana di daérah Simongan, Semarang. Kiwari ieu tempat téh ramé ku pengunjung nu hayang apal tempat persinggahan Laksamana Tongkok nu beragam…