kabarsekolah.id
Beja ti Eropa: Paris
Bulan kamari, Buku jeung si Cikal geus nepi ka ikon kota Paris. Ceuk batur mah can ka Paris lamun can ka Menara Eiffel (Eiffel Tower). Ieu menara dingaranan ku ngaran perancangna nyaéta Gustave Eif…