johnandrewmorrow.com
Thirrja e Qerbelasë dhe mrekullia e Erbainit
nga Dr.John Andrew Morrow | Publikuar në Tet. 28, 2018, 11:37 p.m. Që nga koha kur kam pranuar Islamin, para më shumë se tridhjetë vitesh, isha i bindur për rëndësinë e vizitës së pejgamberëve, ima…