izvorcemk.wordpress.com
Материјали од обуката за IV одд. за предметот Работа со компјутер и ….
Здружението на информатичари ги објави материјалите од обуката за IV одд по предметот Работа со компјутер и основи на програмирањето. Материјалите можете да ги превземете на овој линк…