izvorcemk.wordpress.com
Годишни сумативни оцени за II одд.
На барање на неколку колешки објавувам годишни сумативни оцени од моите ученици од минатата година, значи од второ одделение. Има оцена од високо, средно и ниско ниво. Имајте на ум дека ова не се ч…