izvorcemk.wordpress.com
(НЕ)КОЛЕГИЈАЛНОСТ
Драги колешки и колеги се чуствувам непријатно но воедно и навредено додека ја пишувам оваа објава. Непријатно поради тоа што се однесува на наша колешка наставник Дијана Стевковска – наставник по…