izvorcemk.wordpress.com
GCompris – пакет за инсталација
Долго време се обидував да го објавам пакетот за инсталација на GCompris и на крај најдов начин (се надевам) Предноста на пакетот е во тоа што игрите се на македонски јазик и може да се играат игр…