izvorcemk.wordpress.com
GCompris
Се сеќавате на иницијативата апликацијата GCompris да биде поставена од rollApp да може да се игра онлајн? Е па УСПЕАВМЕ! Од денес тоа е можно! Одете на линкот логирајте се преку вашиот ФБ профи…