izvorcemk.wordpress.com
Срамота!
Денес кога се разбудив ме пречека еден убав, сончев, декемвриски ден во Скопје без магла. Но кога го отворив компјутерот денот стана темен, мрачен како најдлабока дупка во душата. Изминатите два де…