izvorcemk.wordpress.com
Објавени се новите програми според Кембриџ по Математика и ПН за IV,V и VI одд.
Колешки, Ве советувам да ги погледнете добро програмите, посебно оние што ќе треба да направат скок од IV класично во V по Кембриџ, имате време во ова полугодие нешто да сработите од тоа што тре…