izvorcemk.wordpress.com
Игра – Комбинирани задачи со +, – , х , : – игра
Презентацијата е превземена од руски сајт а колешката Гордана Мисајловска ја преведе за нас. IGRA – RESHAVANJE KOMBINIRANI ZADACHI…