izvorcemk.wordpress.com
Линкови за превземање од You tube
Едниот линк е за превземање видеа од YOU TUBE, може да се превземе како МP4 но и како FLV верзија која функционира на малите лаптопи а другиот за конвертирање на видеата во MP3. Могу е погодно зат…