izvorcemk.wordpress.com
ЗА РОДИТЕЛИ
РОДИТЕЛИ, АКО ВАШЕТО ДЕТЕ НЕ УМЕЕ ДА НАПРАВИ НИШТО САМО, ВИНОВНИ СТЕ ВИЕ! Имам три деца и мојата сопруга веќе 15 години е наставничка. Од нејзиното искуство во образованието, можам да кажам дека го…