hops.org.mk
ЗОШТО ДУИ ГИ КОЧИ ЕВРОИНТЕГРАЦИИТЕ? - ХОПС
Изјавата на вице-премиерот Османи дадена на 22 јануари во Топ Тема на ваша страна и официјално ги потврди нашите сомнежи и стравувања дека блокадата на усвојувањето на Законот за спречување и заштита од дискриминација во Собранието е токму поради не грижата за унапредувањето на човековите права на сите граѓани, меѓу кои и ЛГБТИ луѓето. СоRead More