hops.org.mk
Хопс потпиша декларација со што стана дел од Националната мрежа на социјални претпријатија
„Основање на Национална мрежа на социјални претпријатија“ беше темата на вчерашниот настан во организација на Асоцијацијата за истражување, комуникации и развој „Паблик“. На овој настан имаше претставници на владините институции, научната јавност, бизнис секторот, и невладините организации меѓу кои и нашата организација ХОПС, а како претставници од ХОПС беа Благородна Коцева и Богдан Колев иRead More