hops.org.mk
Синтоија Браун - помилувана!
Откако скоро половина од својот живот го помина зад решетки, 30-годишната жртва на сексуална трговија со луѓе, Синтоија Браун е помилувана од гувернерот на Тенеси во заминување, Бил Хаслам. Преку нејзиниот адвокатот таа му се заблагодари на Хаслам за тоа што и дал втора шанса. „Со помош на Бога, јас сум посветена да го поминамRead More