hops.org.mk
Повик за учество на хуманитарен турнир во мал фудбал и баскет во склоп на хуманитарниот настан „Која пудра најдобро покрива модрици?“
Во склоп на хуманитарниот настан „Која пудра најдобро покрива модрици?“ на 01.06.2019 (сабота) со почеток во 9 часот во “Мондано спортски центар” ќе биде одржан хуманитарен турнир во мал фудбал и баскет. Котизација од екипа за фудбал: 2000 денари Котизација од екипа за баскет: 1000 денари Пријавувањето на екипи за мал фудбал и баскет можеRead More