hops.org.mk
Повик за учество на хуманитарен турнир во мал фудбал и баскет во склоп на хуманитарниот настан „Која пудра најдобро покрива модрици?“
Почитувани, Ве известуваме дека во склоп на хуманитарниот настан „Која пудра најдобро покрива модрици?“ на 01.06.2019 (сабота) со почеток во 9 часот во “Мондано спортски центар” ќе биде одржан хуманитарен турнир во мал фудбал и баскет, со цел прибирање средства за насилство против жената. (Спортскиот центар “МОНДАНО” се наоѓа во склоп на гимназијата Јосип БрозRead More