hops.org.mk
Повик за учесници за работилници за ментално здравје
Не е секогаш лесно да објасниме како се чувствуваме…Зарем не?Нашите емоции, чувства, погледот кон нештата, па дури и кон самите себеси… Тие постојано се менуваат. Како би опишал што значи да бидеш ти? Или што се случува во твојата глава?Што е ментално здравје? Што е потребно за да го негуваш твоето ментално здравје? – YouthRead More