hops.org.mk
Oглас за ангажирање на Медицинско лице
Здружението ХОПС – Опции за здрав живот Скопје, за потребите на Програмата за намалување на штети од употреба на дроги, објавува оглас за ангажирање на медицинскo лице со работно време од 20 часа неделно. Работни обврски: Базичен третман на воспаленија, рани и повреди од долготрајно и неправилно инјектирање. Едукација и советување за видови на дроги,Read More