hops.org.mk
Купување дроги на социјалните медиуми: форма на намалување на штети? - ХОПС
И покрај зголемената загриженост за бројот на млади луѓе кои што купуваат дрога преку платформи за социјални медиуми, постоело причина да се верува дека ваквиот пристап можел да влијае на намалувањето на ризиците што постоеле при купувањето и употребата на дрога. Новообјавената студија од страна на Меѓународниот весник за политики на дроги, # DrugsForSale, сеRead More