hops.org.mk
Импресии од Д-Фестивал
Трета година по ред, како тимот на ХОПС беше дел од Д-фестивал, кој традиционално се одржува во Дојран од 12-14 јули. Oваа година бевме присутни со креативниот тим, социјални работници, психолог, правник, психијатар. Можеме да се пофалиме дека секој од нив имаше многу работа. Мисијата на ХОПС е промоција, почитување и заштита на човековите праваRead More