hops.org.mk
Хемсекс и градот
По повод Глобалниот ден на кампањата Поддржи, не казнувај, во текот на месецот на Гордоста, Ре Генерација (Re Generation) организираше прикажување на филмот „Хемсекс и градот“ во Белград. Филмот е продуциран со поддршка на мрежата на Drugreporter за видео застапување. Погледнете го видеото и прочитајте го извештајот на Ирена Молнар! Овој краток документарен филм премиерноRead More