hops.org.mk
Демант!
ХОПС – Опции за здрав живот Скопје ја демантира дезинформацијата објавена во текот на вчерашниот ден од страна на повеќе медиуми со наслов ХОПС: 19 отсто од младите пробале психоактивни супстанции, да се дислоцира Центарот за зависници во Кисела Вода. Имено, не е точно дека ХОПС се залага за дислокација на Центарот за лекување наRead More