hops.org.mk
Декриминализација на дрогата, вели лидерот на Советот на Манчестер - апсењата со предупредување немаат "никакво влијание" врз кризата со спајс
Лидерот на Советот на Манчестер, Сер Ричард Лиез, повикал на декриминализација на дрогата, бидејќи предупредил дека апсењето на дилерите на спајс (Spice – синтетички канабис) нема “никакво влијание” врз продажбата на супстанците. Во говорот на најновиот состанок на регионот, Лиез тој изјавил дека Британија нема да ја победи состојбата со дрогите преку системот на кривичнатаRead More