hops.org.mk
Датабаза на видеозаписи на Drugreporter
Видео-тимот на Drugreporter и членовите на нивната мрежа за застапување, заеднички произвеле 681 видео записи, од 61 земја помеѓу 2007 и јуни 2019 година. Drugreporter ја создадоа најголемата меѓународна (интернет) база на податоци за видео клипови на нивната веб страна. Базата можете да ја пребарувате според авторите, темите и земјите. Што е уште поважно, можетеRead More