heptagramxi.wordpress.com
Излезе Liber Aleph – Книга на Мудроста или Лудоста
Почитуван читателу, Прави што ти е волја и тоа нека биде целиот Закон. КОНЕЧНО! Чест ми е и должност да Ве известам дека во листата на телемитски книги преведени на македонски јазик се појави и „Li…