hecc.k12.in.us
2019 Schedule - HECC
Wednesday Schedule: 7:30-9:00 – Registration and Breakfast 8:30-9:00 – Orientation 9:00-12:00 – 3-hour Workshops 9:00-11:00 – 2-hour Workshops 9:00-10:00 – 1-hour Workshops 10:15-11:15 – 1-hour Workshops 11:00-1:30 – Lunch and Exhibitor Time 11:30-12:30 – 1-hour Workshops 12:15-2:15 – 2-hour Workshops 1:00-2:00 – 1-hour Workshops 1:30-4:30 – 3-hour Workshops 2:15-3:15 – 1-hour Workshops 2:30-4:30 – 2-hour …