gjorgjiristoski.com
Weddings
На вашата свадба, нека биде се по ваша желба. Без разлика дали ќе е бал, маскембал или мала интимна свадба, Кул парови заслужуваат cool фотографии ;) Ние не го дефинираме нашиот стил на фотографира…