gazetareforma.com
U martua me xhihadistin dhe shkoi në Siri/ Kush është Valbona Berisha, e cila çoi Alvinin në kampin e vdekjes
U martua me xhihadistin dhe shkoi në Siri/ Kush është Valbona Berisha, e cila çoi Alvinin në kampin e vdekjes. Kjo e fundit ka lindur në Durrës në vitin 1982.