gazetareforma.com
Sherr masiv te “21 dhjetori”, shoferët lënë makinat dhe përleshen në asfalt
Sherr masiv te “21 dhjetori”, shoferët lënë makinat dhe përleshen në asfalt. Gjithashtu disa shoferë kanë zbritur nga makinat dhe “po shijojnë shfaqjen”.