gazetareforma.com
Prisni pak! Ministria e Turizmit po punon për këtë kompani private? - Gazeta Reforma
Pikërisht atëherë kur ti mendon se Shqipëria dalëngadalë po e humb statusin e “vendit të çudirave”, diçka ndodh që të bën t’i mendosh gjërat dhe njëherë nga e para. Bëma e fundit i takon konkretisht Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, që ashtu si vitin e kaluar, edhe këtë vit ka lançuar projektin “Smile Albania” nëRead More