gazetareforma.com
Posta nuk i gjente shtëpinë, Agim Kajmaku dorëzon shenjat e gishtave
Posta nuk i gjente shtëpinë, Agim Kajmaku dorëzon shenjat e gishtave.Kujtojmë këtu se PD akuzoi Kajmakun se është dënuar në Greqi për falsifikim monedhash dhe është dëbuar nga shteti helen.