gazetareforma.com
Përkeqësohet raporti, niveli i ryshfetit në Shqipëri tre herë më i lartë sesa mesatarja e Europës Lindore
Përkeqësohet raporti, niveli i ryshfetit në Shqipëri tre herë më i lartë sesa mesatarja e Europës Lindore. Mesatarja në Europën Lindore dhe Azi është 11.9%, ndërsa në rang global është 17.4%.