gazetareforma.com
Në kërkim për tentativë vrasjeje dhe drogë, arrestohet 41-vjeçari nga Skr
Në kërkim për tentativë vrasjeje dhe drogë, arrestohet 41-vjeçari nga Skrapari. Një 41-vjeçar nga Skrapari është arrestuar ditën e sotme nga policia.