gazetareforma.com
Mihal Kokëdhima sëmuret nga zemra, gjykata refuzon lirimin nga qelia
Mihal Kokëdhima sëmuret nga zemra, gjykata refuzon lirimin nga qelia. Mësohet se Kokëdhima ka thënë përpara gjykatësve, se nuk shfaq asnjë rrezikshmëri shoqërore, pasi lokali i është prishur dhe askush nuk mund të konfliktohet me të.