gazetareforma.com
“Më qëllonin dhe më bërtisnin se duhet të bëhesha ushtar”, zbardhet intervista e Alvin Berishës pas kthimit në Itali
“Më qëllonin dhe më bërtisnin se duhet të bëhesha ushtar”, zbardhet intervista e Alvin Berishës pas kthimit në Itali. Mësohet se 11-vjeçari u ka thënë shoqëruesve në shqip, se e kishte marrë shumë malli për babanë.