gazetareforma.com
Koncesioni i autostradës Tiranë-Durrës/ Me pagesë vetëm pasi të rehabilitohet rruga dytësore - Gazeta Reforma
Prej kohësh diskutohej për dhënien me koncesion të autostradës Tiranë- Durrës. Këto ditë kanë nisur ofertat e para nga investitorë të huaj për të marrë me koncesion këtë autostradë dhe për kalimin e saj në rrugë me pagesë. Sipas burimeve të “shqiptarja.com” theksohet se Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, do ta bëjë autostrada me pagesë,Read More