gazetareforma.com
Komisioni i Medias rrëzon një tjetër dekret të Metës
Komisioni i Medias rrëzon një tjetër dekret të Metës.Kujtojmë këtu se javën e shkuar u rrëzuan dekretet e Metës për koncesionet dhe privatizimet.