gazetareforma.com
Kjo foto e djalit të Jona Spahiut mund të bëjë çdo nënë me zemër, por mos paragjykoni! - Gazeta Reforma
Të gjitha nënat kanë shqetësimet e veta për fëmijët dhe Jona Spahiu nuk bën përjashtime! Ajo postoi një foto në Instagram ku vogëlushi Raiden shfaqet i shtrirë në tapet me lodrat e tij. Por ndërsa të gjitha u bëtë merak për veprimin e moderatores, Jona tregon se nuk mund të jetë e pakujdesshme për djalinRead More